search
De Roswell reboot komt er bijna zeker!
Series / Nieuws

De Roswell reboot komt er bijna zeker!

The CW lijkt goed op dreef te zijn!

Reboots zijn waarschijnlijk nog nooit zo in geweest als tegenwoordig. De nieuwste reboot komt (alweer) van de hand van The CW. Het netwerk heeft namelijk bekend gemaakt dat het officieel de pilot heeft besteld voor een 'Roswell' reboot. Het zal schrijfster Carina Adly Mackenzie (The Originals) zijn die verantwoordelijk is voor het schrijven van de pilot. Uiteraard zal de reboot worden gebaseerd op het originele boek genaamd 'Roswell high' evenals op de oorspronkelijke 1999 WB serie met in de hoofdrol Shiri Appleby en Jason Behr.


Welke naam de reboot zal krijgen is tot dusver nog niet bekend. Wel zou ze zich focussen op de dochter van een immigrant zonder papieren die terug keert naar haar thuisstad Roswell, New Mexico. Bij aankomst ontdekt ze het 'schokkende' geheim dat haar hogeschool liefje inmiddels deel uitmaakt van het plaatselijke politiekorps. Er is echter heel wat meer aan de hand. In werkelijkheid blijkt hij namelijk een alien te zijn die er alles doet om zijn buitenaardse capaciteiten onder de radar te houden.

The CW blijkt zich de laatste tijd wel erg te richten op reboots. Eerder kondigde ze bijvoorbeeld ook reeds aan een reboot van Charmed uit te gaan geven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen