search
Andy Serkis denkt niet terug te keren in 'Lord of the Rings'
Series / Nieuws

Andy Serkis denkt niet terug te keren in 'Lord of the Rings'

Wat hem betreft is het verhaal van Gollum rond.

Afgelopen november werd bekend gemaakt dat Amazon werkt aan een prequelserie op Lord of the Rings. Andy Serkis laat nu weten dat hij vermoedelijk niet terugkeert als Gollum. Hij zou er dan minder zin in hebben, dan bijvoorbeeld Ian McKellen, die al heeft laten weten met alle plezier terug te willen keren als Gandalf.


In een interview met de site ScreenCrush liet Serkis weten dat hij er geenonderdeel van uit denkt te gaan maken. "Oh god, ik heb echt geen idee waar het om draait. Ik bedoel, het klinkt ongelofelijk, maar ik zie mezelf niet als een onderdeel hiervan. Ik denk niet dat ze dat ook willen, volgens mij is het iets dat compleet fris, nieuw benaderd moet worde. Dus ik denk dat het weinig nut heeft om daar zelf voor te komen opdagen."

Daar komt bij dat volgens Serkis het verhaal van Gollum ook wel helemaal verkend is en dat een terugkeer dus niet nodig is. Dat is eigenlijk ook wel waar: we weten waar Gollum vandaan komt, hoe hij de Ring in handen kreeg en dus is er weinig meer te vertellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen