Coole trailer 'Lost in Space' van Netflix!

Coole trailer 'Lost in Space' van Netflix!

Aanrader voor sci-fi fans.

Bram de Groot, 6 maart 2018 om 16:54


En de eerste beelden uit de nieuwe Netflix-serie Lost in Space zijn op YouTube geland. Het betreft een remake van de gelijknamige serie uit 1965. Check de beelden hierboven en de poster onderaan het bericht!

In de nieuwe Lost in Space is het 2046. De familie Robinson en hun ruimteschip Jupiter 2, onderdeel van een vloot, krijgen te maken met een scheur in de ruimtetijd en crashen op een onbekende planeet. Lichtjaren verwijderd van de bedoelde bestemming moeten de Robinsons samen met andere kolonisten de strijd aangaan met de vreemde buitenaardse omgeving en hun eigen persoonlijke demonen. Uiteraard trachten ze de planeet zo snel als mogelijk te verlaten.

Het verhaal werd geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless, de showrunner is Zack Estrin en de regie lag onder meer in handen van Neil Marshall, bekend van series als Game of Thrones en Black Sails en films als The Descent en het aanstaande Hellboy.

Op 13 april verschijnen de tien afleveringen van het eerste seizoen online op Netflix. Hieronder het bijhorende affiche!


Bron: Netflix

Lees meer over: Lost in Space, Trailer, Netflix, Neil Marshall

Populair nieuws