Cast 'The Walking Dead' wil Lauren Cohan houden

Cast Walking Dead wil Lauren Cohan houden

AMC moet gewoon betalen, lijkt de tendens onder de castleden.

Jim Pedd, 14 maart 2018 om 16:41

The Walking Dead verliest met Lauren Cohan mogelijk een van zijn hoofdrolspelers. Waarom? De actrice probeert al enige maanden met AMC te onderhandelen om een beter salaris te krijgen. De actrice zou niet op zoek zijn naar eenzelfde salaris als hoofdrolspelers Andrew Lincoln en Norman Reedus, maar wel meer betaald willen krijgen.
AMC weigert echter meer te betalen, maar nu blijkt dat steeds meer castleden vinden dat de zender overstag moet gaan en ervoor moet werken om Cohan in de serie te houden. In februari stelde Seth Gilliam nog dat hij vond dat de actrice meer geld moest krijgen en ook Scott Gimple - vertrekkend showrunner- hoopte dat ze kon blijven.

Nu is er ook Khary Payton, die op sociale media aangaf dat AMC de actrice gewoon het salaris zou moeten geven dat ze verdient. De vraag is vooral nog of de zender dat wel wil doen, met de flink teruglopende kijkcijfers van de serie. Terwijl de show alleen maar duurder is geworden om te maken, wordt deze ook minder bekeken.

Pay the woman.

Een bericht gedeeld door Khary Payton (@kharypayton) opLees meer over: The Walking Dead, AMC, Lauren Cohan, Seth Gilliam, Scott GImple, Khary Payton

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws