search
Tweede seizoen voor 'Celblok H'
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'Celblok H'

Vanavond is de seizoensfinale.

Vanavond is de laatste aflevering van het eerste seizoen van Celblok H te zien. De SBS-serie doet het goed bij de kijker en krijgt daarom een tweede seizoen. Welke castleden allemaal terugkeren naar de gevangenis de Banckert is nog niet zeker, dat hangt af van wat er vanavond allemaal gebeurt.


In Celblok H komt kapster Suus (Isa Hoes) terecht in de vrouwengevangenis P.I. De Banckert. Ze probeerde haar echtgenoot te vermoorden, maar werd gepakt. In de gevangenis raakt ze al gauw betrokken bij de machtsstrijd van twee van haar medegedetineerden. Suus wordt gedwongen een kant te kiezen in het conflict en komt er zo achter dat dit keiharde consequenties heeft.

De seizoensfinale is vanavond om 20:30 te zien en onthult de waarheid achter de dood van Annet. Verder gaat Suus de confrontatie aan met een moordenaar, met levensgevaarlijke gevolgen. Vanaf de eerste aflevering wist de serie een groot publiek te trekken.

De eerste aflevering werd door 1,2 miljoen mensen bekeken en de vorige aflevering trok nog altijd 807.000 kijkers. Zouden jullie een tweede seizoen willen zien?

Aanbevolen artikelen