De series die in april op Netflix verschijnen

De series die in april op Netflix verschijnen

Met o.a. La Casa de Papel, Troy: Fall of A City, Lost in Space en 3%.

Jim Pedd, 22 maart 2018 om 17:31

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Nieuwe seizoenen
6 april: La Casa de Papel (seizoen 2)
Een groep overvallers bereidt zich maandenlang voor op de overval van de eeuw. Ze besluiten de Spaanse munt te overvallen, maar geen geld te stelen. In plaats daarvan drukken ze het zelf, zodat ze ook niemand bestelen.


6 april: My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Jay-Z
In deze aflevering spreekt talkshowhost David Letterman een uur lang met rapper Jay-Z.


6 april: Troy: Fall of A City (seizoen 1)
Een vertelling over het tienjarige beleg van Troje, dat in de twaalfde of dertiende eeuw voor Christus plaatsvond. De serie is gemaakt door de BBC en probeert zo trouw mogelijk te blijven aan die tijd.


13 april: Lost in Space (seizoen 1)
Naar verluidt een peperdure Netflix Original. Gebaseerd op de sci-fi klassieker van vroeger, waarin het gezin Robinson op een missie in de ruimte gaat en ergens heel anders strand dan de bedoeling was. Het is aan hen om samen te overleven.


13 april: Chef’s Table: Pastry
Kijk mee in de ziel van ’s werelds beste banketbakkers.


19 april: The Alienist (seizoen 1)
Misdaadverslaggever John Moore ontmoet psycholoog Dr. Laszlo Kreizler en doet onderzoek naar een seriemoordenaar die in de negentiende eeuw actief is in New York.


20 april: Dope (seizoen 2)
Deze Netflix-serie kijkt naar de levens van de mensen die in de Verenigde Staten te maken hebben met drugshandel: de handelaren, de verkopers, gebruikers en de bestrijders van deze vorm van criminaliteit.


27 april: 3% (seizoen 2)
Deze dystopische serie spelt zich af in een wereld waarin drie procent van de mensen een beter leven krijgen.Wekelijks nieuwe aflevering
Maandag: Ash Vs. Evil Dead (seizoen 2)
Maandag: The 100 (seizoen 5)
Dinsdag: Black Lightning (seizoen 1)
Woensdag: The Originals (seizoen 5)
Donderdag: Designated Survivor (seizoen 2)
Donderdag: Riverdale (seizoen 2)


Kinderseries
6 april: The Boss Baby: Back in Business (seizoen 1)
The Boss Bab is weer aan het werk en probeert een balans te vinden tussen het leven thuis end at met zijn broer en zakenpartner Tim.


Lees meer over: Netflix, april, La Casa de Papel, Troy Fall of a City, Lost in Space

Populair nieuws