search
Netflix maakt animatieserie van 'Fast & Furious'
Series / Nieuws

Netflix maakt animatieserie van 'Fast & Furious'

Over het jonge neefje van Dominic Toretto.

De Fast & Furious-franchise doet het uiterst goed in de bioscopen. Centraal in de films staat familie en hoe je daar alles voor zou moeten doen. Nu blijkt dat er een Netflix-serie komt rond de franchise. Maar niet op de manier waarop je zou verwachten; het wordt een aniematieserie.


De titel: Fast & Furious, waarin het jongere neefje van Dominic Toretto (Vin Diesel) centraal staat. De serie wordt gemaakt binnen de samenwerking van Netflix en DreamWorks Animation Television. Hier de synopsis:

Tiener Tony Toretto stapt in de voetsporen van zijn neef Dom, als hij en zijn vrienden door een regeringsagentschap gerekruteerd worden en moeten infiltreren in een racebende, die als cover dient voor een gevaarlijke criminele organisatie die de wereld wil overheersen.

Tim Hedrick en Bret Haaland zijn uitvoerend producenten en showrunners. De serie wordt verder ook geproduceerd door Vin Diesel, Neal Moritz en Chris Morgan, die als producenten van de live-action franchise dienen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen