Showtime geeft 'Billions' vierde seizoen

Showtime geeft 'Billions' vierde seizoen

Ze is dan ook de tweede best presterende serie van het netwerk...

Geoffrey Ketels, 30 april 2018 om 17:32

Sinds haar première in 2016 is de serie 'Billions' voor Showtime een zeer sterke performer gebleken. In principe moet ze in de charts alleen die andere topper, namelijk 'Homeland' voor zich dulden. Deze laatste werd recent dan ook verlengd net als die andere serie 'The Chi'. Nu is ook 'Billions' aan de beurt, want Showtime blijkt absoluut niet van plan om afscheid te nemen van haar toppers, in tegendeel.
Showrunners van de serie Billions zijn Brian Koppelman en David Levien die de reeks samen hebben geproduceerd met Andrew Ross Sorkin. De cast van de serie bestaat uit een aantal erg interessante namen. Denk hierbij niet alleen aan Paul Giamatti en Damian Lewis, maar ook aan Maggie Siff en Malin Akerman.

Showtime Networks programming president Gary Levine liet in een verklaring naar aanleiding van de bekendmaking van een extra seizoen voor Billions alvast het volgende optekenen; "Brian en David zijn bijzonder getalenteerde verhaal vertellers. We kunnen dan ook niet wachten om te zien wat ze allemaal nog voor ons (samen met de cast natuurlijk) in petto zullen hebben in het vierde seizoen".

Ben jij een fan van Billions en kijk jij ook al uit naar het vierde seizoen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Billions, serie, Showtime

Informatie over de serie: Billions

Populair nieuws