Vierde reeks 'Arrested Development' opnieuw uitgebracht

S4 Arrested Development opnieuw uitgebracht

Ditmaal wel chronologisch verteld.

Jim Pedd, 3 mei 2018 om 12:22

Het vijfde seizoen van Arrested Development laat nog een paar maanden op zich wachten, maar voor die tijd kunnen we ons vermaken met een opnieuw gemaakt vierde seizoen. Die reeks is opnieuw geëdit door bedenker Mitch Hurwitz en telt nu 22 afleveringen in plaats van 15.
“Het oorspronkelijke vierde seizoen van Arrested Develoment op Netflix experimenteerde, zoals sommigen van jullie wellicht weten, met een Roshomon-stijl van verhaal vertellen. Elke aflevering werd gewijd aan het avontuur van een lid van de Bluth-familie. De bedoeling was dat op die manier tegen het einde van het seizoen, een verenigd verhaal van oorzaak en gevolg zou ontstaan voor de kijker, vol verrassingen over de manieren waarop de Bluths verantwoordelijk zijn voor het meeste lijden waar ze doorheen zijn gegaan,” aldus Horwitz.

De gedachte is door deze vrijdag Arrested Development Season 4 Remix: Fateful Consequences vrij te geven, dat kijkers een traditioneel nieuw seizoen te zien krijgen, waarbij het verhaal gewoon chronologisch te zien is en elk familielid te zien zal zijn in elke aflevering.

Lees meer over: Netflix, Arrested Development, Mitch Hurwitz

Informatie over de serie: Arrested Development

Populair nieuws