Schurk 'Jessica Jones' seizoen 3 al bekend?

Schurk Jessica Jones seizoen 3 al bekend?

Jim Pedd, 12 mei 2018 om 17:16

Het lijkt erop dat er nu al gewerkt wordt aan het derde seizoen van Marvel en Netflix-serie Jessica Jones. Fans moesten bijna drie jaar wachten op het tweede seizoen, maar nu al horen we de eerste details over de volgende reeks. That Hashtag Show stelt dat er al gezocht wordt naar een cast. Zodoende lijkt het erop dat er een nieuwe schurk bekend is: Power Broker.

Volgens That Hashtag Show wordt gezocht naar deze personages:
Elliott: Man van tussen de dertig en veertig; etniciteit maakt niet uit. Moet langer zijn dan één meter tachtig. Een charismatisch gokker en alcoholist. Aantrekkelijk, humoristisch en droog. Zijn charme sijpelt zelfs in de meest gruwelijke omstandigheden door. Deal voor één jaar, series regular.

Collins: man van tussen de 30 en 50; etniciteit doet er niet toe. Is fysiek fit, extreem intelligent en nauwkeurig. Gedregen door een pathologische behoefte om zich superieur te voelen. Deal voor één jaar, series regular.

Keira: vrouw van tussen de 48 e 52, moet van Afrikaans-Amerikaanse, Latina, Aziatische of dergelijke etnicitiet zijn. Een cellist en muziekprofessor. Intelligent, doorvlochten en sexy. Zelfbewust en kan elke storm doorstaan. Series regular, mogelijk voor twee jaar.

Zelda: tussen de 27 en 31, moet een Afrikaans-Amerikaanse vrouw zijn. Sterk, slim en gedreven. Een opkomende ster in haar beroepsgroep, met de ambitie en het talent om ooit de beste te worden. Ze is mooi en komt altijd op voor degenen om haar heen. Series regular, mogelijke deal voor meerdere Jaren.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Jessica Jones, netflix, marvel

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws