Shadowhunters verdwijnt in de schaduw na derde seizoen

Shadowhunters verdwijnt in de schaduw na seizoen 3

En dat komt als een donderslag bij heldere hemel...

Geoffrey Ketels, 6 juni 2018 23:28

Freeform heeft vrij onverwachts aangegeven dat er geen vervolg meer komt voor haar populaire serie 'Shaduwhunters'. Dit betekent dat het huidige derde seizoen meteen ook het laatste wordt. Dit gezegd zijnde is er ook nog goed nieuws voor de fans. De resterende 12 afleveringen van deze serie zullen namelijk pas worden uitgezonden in 2019. Bovendien wordt de naam van de reeks aangepast naar 'Shadowhunters: The Final Hunt'. De laatste aflevering zal bovendien ook niet minder dan twee uur gaan duren.
"We zijn erg trots op Shadowhunters, een serie welke is uitgegroeid tot een absolute favoriet voor velen. Echter, samen met onze partners bij Constantin hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om de reeks niet te verlengen voor een vierde seizoen. Gelukkig hebben we er wel voor gezorgd dat de fans nog kunnen genieten van een mooie, tweedelige finale aflevering. Op deze manier kunnen we deze serie het einde geven die ze verdient".

Het waren de showrunners van Shadowhunters, namelijk Darren Swimmer en Todd Slavkin die het nieuws via de Twitter bekend hebben gemaakt. Ben jij een fan van Shadowhunters en komt het cancellen van deze reeks voor jou ook als een donderslag bij heldere hemel?

Bron: TV.com

Lees meer over: Shadowhunters, Freeform, serie

Informatie over de serie: Shadowhunters

Populair nieuws