search
Opnames S8 'Game of Thrones' helemaal af
Series / Nieuws

Opnames S8 'Game of Thrones' helemaal af

Het laatste seizoen...

Het moment dat we allemaal gevreesd hebben is eindelijk hier. De opnames van het achtste en laatste seizoen van HBO's Game of Thrones zijn afgerond. De camera's draaien sinds vrijdag niet meer en nu kunnen de regisseurs van de verschillende afleveringen aan de slag met het materiaal dat ze hebben.


Het laatste seizoen krijgt slechts zes afleveringen, elk met een speelduur van zo'n anderhalf tot zelfs twee uur. Elke aflevering schijnt verder een flinke veldslag te bevatten, vol visuele effecten. HBO heeft verder meerdere eindes opgenomen, zodat enkel een paar mensen echt zeker weten hoe de serie zal eindigen.

Wanneer het laatste seizoen precies te zien zal zijn is nog niet bekend, al weten we wel dat we nog tot volgend jaar moeten wachten. In de tussentijd kunnen we natuurlijk van allerlei geruchten genieten, al zal ook dat minder worden nu de opnames helemaal afgerond zijn. Hoe dan ook: het laatste seizoen gaat flink wat actie bieden, want de strijd tussen mensen en White Walkers zal eindelijk gevoerd worden.

Aanbevolen artikelen