search
Christina Applegate in Netflix komedie 'Dead to Me'
Series / Nieuws

Christina Applegate in Netflix komedie 'Dead to Me'

De actrice claimt eindelijk nog eens de hoofdrol in een serie...

Geoffrey Ketels

Er is nog bijna helemaal niets bekend over de aankomende, donkere Netflix komedie 'Dead to Me'... Althans dat was zo, want nu weten we wel alvast wie de hoofdrol zal vertolken in de reeks. Dit wordt niemand minder dan Christina Applegate! Bovendien is de actrice ook aangesteld als executive producer.


Applegate zal in de serie de rol vertolken van 'Jen', een zelfzekere vrouw die over een donker gevoel voor humor beschikt. Bovendien lijkt ze regelmatig de nodige problemen te ondervinden om zichzelf in de hand te houden. Toch heeft de vrouw heel veel goede redenen om zichzelf zo nu en dan eens te verliezen. Recent werd namelijk haar man in de serie het slachtoffer van een gewelddadige overval waarbij hij om het leven kwam.

Applegate heeft de voorbije jaren meermaals haar opwachting gemaakt in verschillende series. Het ging daarbij onder meer om 'The Grinder' en 'The Muppets'. Toch is het reeds even geleden dat ze nog de hoofdrol in een serie claimde. Het meest recente project waarbij ze de hoofdrol wist te bemachtigen was dan ook 'Up all Night' op NBC.

Wanneer 'Dead to Me' precies in première zal gaan is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen