search
Vierde seizoen 'Wynonna Earp' aangekondigd
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Wynonna Earp' aangekondigd

De aankondiging komt er net na de première van het derde seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Verschillende bronnen bevestigen dat Syfy haar serie 'Wynonna Earp' met zekerheid een vierde seizoen zal geven. Het nieuwe seizoen zou verschijnen in 2019 en zou goed zijn voor 10 nieuwe afleveringen. Het nieuws komt net na de première van het derde seizoen.


De serie heeft een toegewijde aanhang weten te verzamelen welke over een voorliefde beschikt voor de onconventionele sterke vrouwelijke personages die er in te zien zijn. Wynonna (gespeeld door actrice Melanie Scrofano) werd zwanger in het tweede seizoen waardoor de kijkers te maken kregen met een zwangere superheldin zoals we deze eigenlijk nog nooit eerder in een serie hebben gezien.

Eerder liet Scrofano optekenen dat vrouwen die zwanger worden tegenwoordig bijzonder onzeker worden over een groot aantal uiteenlopende zaken. Toch benadrukt ze dat de support die ze kreeg van haar fans ongelofelijk inspirerend is geweest.

Ben jij ook een fan van de serie 'Wynonna Earp' en ben jij ook al zo benieuwd naar al het moois dat het vierde seizoen ongetwijfeld terug in petto zal hebben?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen