Geen Mark Gatiss in laatste seizoen 'Game of Thrones'

Mark Gatiss niet in S8 Game of Thrones

Hij was te zien in vier afleveringen in de hele serie...

Jim Pedd, 6 augustus 2018 om 10:11

Mark Gatiss stelt dat Tycho Nestoris niet te zien is in het achtste seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Het personage is vertegenwoordiger van de Iron Bank of Braavos en was in vier afleveringen van de serie te zien., Daar blijft het dus bij.
De eerste keer dat we Nestoris zagen, was in het vierde seizoen van de serie. Toen zagen we hem in gesprek met Stannis Baratheon en Ser Davos Seaworth, die geld nodig hadden om hun oorlog in Westeros mee te kunnen betalen. In het vijfde seizoen sprak Nestoris met Mace Tyrell en in het zesde was hij afwezig. Daarna was hij in het zevende seizoen te zien, in King’s Landing om het geld van de Iron Bank te vorderen. Tycho en Cersei konden goed overweg, want ze kreeg zelfs meer geld.

Tijdens een interview met de site Shortlist, vertelde Gatiss dat hij niet te zien is in het laatste seizoen. “Misschien noemen ze ergens dat mijn hoofd afgebeten is door een draak of iets anders,” aldus Gatiss. De achtste reeks wordt de laatste van de HBO-serie en zal in de loop van de lente van 2019 te zien zijn.

Bron: Shortlist

Lees meer over: Game of Thrones, Mark Gatiss, HBO, DB Weiss, David Benioff

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws