search
Cyborg gevonden voor DC-serie 'Doom Patrol'
Series / Nieuws

Cyborg gevonden voor DC-serie 'Doom Patrol'

Na zijn debuut op het witte doek, nu ook een Cyborg op TV.

DC Entertainment heeft onthuld dat ze Joivan Wade, bekend uit de film The First Purge en de serie Doctor Who, hebben gecast om een belangrijke rol te gaan spelen in de serie Doom Patrol.


In de DC-superheldenserie gaat Wade de rol spelen van Victor Stone, a.k.a. Cyborg. De serie volgt een groep freaks met superkrachten die vechten voor een wereld die eigenlijk niets met hen te maken wil hebben.

De Cyborg in de DC-serie wordt omschreven als charmant en sarcastisch en hij worstelt om de connecties te behouden die hem menselijk maken. Wanhopig om geaccepteerd te worden, gebruikt hij de vloek van zijn cybernetische lichaam. Hij zet zijn krachten in om de ultieme held in het digitale tijdperk te zijn. Hij is degene die de Doom Patrol bij elkaar krijgt.In de DC-bioscoopfilms, waaronder Justice League, wordt de rol van Victor Stone / Cyborg gespeeld door Ray Fisher.

De Doom Patrol-personages zijn naar verluidt te zien in de vijfde aflevering van DC's Titans. Daarna keren ze in 2019 terug in hun eigen serie die ook beschikbaar komt via de nieuwe streamingservice DC Universe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen