Trailer 'Gracepoint', de Amerikaanse remake van 'Broadchurch'

Fox toont de eerste beelden, met namen als David Tennant, Ana Gunn en Jacki Weaver.

Bram de Groot, 19-05-2014 09:41


De tv-zender Fox heeft de eerste trailer vrijgegeven van de serie Gracepoint, de remake van de succesvolle en geliefde Britse tv-serie Broadchurch. In de remake is er een hoofdrol voor David Tennant - ook te zien in het origineel - en hij krijgt hulp van namen als Anna Gunn, Jack Irvine, Jacki Weaver, Kevin Zegers, Michael Peña en Nick Nolte.

In het origineel wordt op het strand van Broadchurch in het Britse Dorset het levenloze lichaam van een 11-jarige jongen gevonden. Dit is het startschot voor een diepgravend onderzoek. Rechercheurs Alec Hardy (Tennant) en Ellie Miller bijten zich vast in de zaak. Terwijl de Britse media zich op het drama storten en de kleine gemeenschap langzaam maar zeker uit elkaar valt, komt het ene na het andere geheim boven water.

Waar het Britse origineel een vervolg krijgt, zal Gracepoint een gelimiteerde serie zijn met tien afleveringen. Hieronder een fan made poster:


Bron: FOX

Lees meer over: gracepoint, broadchurch, 2014, fox, remake, David Tennant, Anna Gunn, michael pena, nick nolte, jacki weaver, kevin zegers, trailer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in