search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Weer een druk maandje!

Jim Pedd
Vandaag is er eindelijk het tweede deel van onze special met de grootste Netflix-releases van de maand. De rest van augustus wordt gevuld met heel wat mooie en grote titels!

17 augustus: Disenchantment (2018)
De eerste Netflix-serie van Simpsons-bedenker Matt Groening. Dit is het middeleeuwse avontuur van een aan alcohol verslaafde prinses, haar botte elf en persoonlijke demon.17 augustus: Magic For Humans (2018)
Justin Willman weet heel wat mensen om de tuin te leiden in deze komishce serie, waarvna het eerste seizoen nu op Netflix verschijnt.17 augustus: Stay Here (2018)
Designer Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer laten beiden aan huiseigenaren zien hoe ze hun huurappartementen kunnen veranderen in echte showstoppers.19 augustus: The Investigator: A British Crime Story (2016)
Het tweede seizoen van deze Britse miniserie verschijnt nu op Netflix. Hierin wordt de zaak van de achttienjarige Louise Kay opnieuw geopend, die in 1988 verdween.23 augustus: Deadwind (2018)
Sofia Karppi is een detective van in de dertig, die probeert de dood van haar man te verwerken. Op een dag vindt ze het lichaam van een jonge vrouw op een bouwplaats, waar ze een reeks gebeurtenissen in gang zet, die haar leven kunnen verwoesten.23 augustus: Follow This (2018)
Deze Original kijkt naar de drukke newsroom van de zeer populaire site BuzzFeed. Krijgt twintig afleveringen in dit eerste seizoen.

24 augustus: Ghoul (2018)
Een gevangene komt aan in een gruwelijk en afgelegen militair centrum, waar hij verhoord moet worden. Maar hij zet de boel op z'n kop door de persoonlijke geheimen van de gevangenisbewaarders te ontrafelen.23 augustus: Great News (2018)
Een moeder uit New Jersey zet druk op haar band met haar dochter, als ze een stageplek krijgt bij haar nieuwe werk. Dat zorgt voor grote uitdagingen.24 augustus: The Innocents (2018)
Tieners Harry en Jane lopen weg van huis, om samen verdert e kunnen. Maar als ze een buitengewone ontdekking doen, lopen ze gevaar: June blijkt van vorm te kunnen veranderen.24 augustus: Trolls: The Beat Goes On! (2018)
Het derde seizoen van deze serie kijkt naar de voortdurende avonturen van Poppy, Branch en de anderen uit hitfilm Trolls (2016).31 augustus: Ozark (2017)
In dit tweede seizoen gaat de boel nog verder mis voor voormalig financieel adviseur Martin Byrde, die zijn gezin naar de Ozarks verhuisde om problemen uit de weg te gaan.31 augustus: Paradise PD (2018)
Animatieserie over slechte agenten. Niet slecht als in corrupt, maar mensen die gewoon niet goed presteren.31 augustus: Inside the Criminal Mind (2018)
Kijkt naar de redenen achter het immorele gedrag van criminelen. Experts en de criminelen zelf kijken hiernaar.

Aanbevolen artikelen