search
Tweede seizoen 'The Americans' op 26 februari in première
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Americans' op 26 februari in première

Keri Russell en Matthew Rhys als twee spionnen die zich voordoen als een gelukkig getrouwd stel in een Amerikaanse woonwijk.

FX heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van dramaserie The Americans op 26 februari 2014 van start zal gaan. De show, met hoofdrollen voor Keri Russell en Matthew Rhys, gaat over het complexe huwelijk tussen twee KGB-spionnen die zich, vlak na de aanstelling van president Reagan, voordoen als een getrouwd stel in een woonwijk in Washington D.C.


Philip (Rhys) en Elizabeth Jennings (Russell) hebben twee kinderen, de veertienjarige Paige (Holly Taylor) en de elfjarige Henry (Keidrich Sellati), die niets weten wat de ware identiteit van hun ouders. Het in eerste instantie kunstmatige huwelijk wordt met de dag gepassioneerder en oprechter, maar wordt constant getest door de escalatie van de Koude Oorlog en de intieme, gevaarlijke en grappige verstandhoudingen die ze hebben met informanten en andere spionnen.

De serie van Joe Weisberg (Falling Skies) bevat verder rollen voor Annet Mahendru, Alison Wright en Susan Misner. De pilot, die begin vorig jaar werd uitgezonden, werd door ruim vijf miljoen mensen bekeken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen