search
Cast van 'Suits' spin-off krijgt langzaam vorm
Series / Nieuws

Cast van 'Suits' spin-off krijgt langzaam vorm

Enkele bekende, nieuwe namen zijn aan de cast toegevoegd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het lijkt er naar uit te zien dat de cast van de aangekondigde 'Suits' spin-off langzaam maar zeker vorm begint te krijgen. Naast actrice Ginna Torres (waar het in deze spin-off eigenlijk allemaal om draait) zijn nu nog een aantal extra namen bekend gemaakt. De eerste nieuwe naam die uit de hoed kwam is deze van actrice 'Bethany Joy Lenz'. Zij was eerder te zien in de serie 'One Tree Hill' waarin ze de rol vertolkte van 'Haley James Scott'. Zij speelt in de spin-off de rol van stadsavocaat 'Keri Allen'.


Niet alleen Lenz is een nieuwe naam, hetzelfde geldt ook voor 'Chantel Riley', bekend van onder meer 'Wynonna Earp'. Zij speelt de rol van 'Angela Cook' welke een verpleegster is en ook de nicht van Jessica. Voor de assistenten van Jessica wordt een beroep gedaan op de diensten van Isabel Arraiza (The Oath) en Eli Goree (bekend van Riverdale). Eveneens te zien in de spin-off is 'Simon Kassianides'. Hij speelde eerder mee in 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' en neemt de rol van een voormalige politie agent voor zijn rekening.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de 'Suits' spin-off staat echt te gebeuren. Kan jij ook al niet wachten tot ze te zien is?!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen