De topseries die in november op Netflix verschijnen

Topseries die in november op Netflix verschijnen

Heel wat nieuws!

Jim Pedd, 25 oktober 2018 om 12:32

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van november, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest van het overzicht.

2 november: House of Cards (seizoen 6)
Het laatste seizoen van de serie die Netflix op de kaart zette doet het zonder Kevin Spacey, maar met Robin Wright. In acht afleveringen rondt zij het verhaal van de Underwoods en de strijd om de macht af.8 november: The Sinner (seizoen 2)
Deze serie kijkt naar de redenen achter de brute misdaden die mensen plegen. Elke aflevering volgt weer een ander misdrijf.1 november: Follow This (deel 3)
Deze Netflix documentairereeks is behoorlijk interessant. Er wordt namelijk een intieme blik gegeven op de drukke nieuwsruimte bij BuzzFeed.13 november: Warrior (seizoen 1)
Een oorlogsveteraan keert terug naar huis, in de hoop vrede en een normaal leven te vinden. Al snel raakt hij verzeild in een gevaarlijke strijd tussen een motorbende en de politie.9 november: Medal of Honor (seizoen 1)
Een hybridge documentaire / live-action anthologie-serie die draait om de persoonlijke offers die gemaakt moeten worden om de hoogste militire onderscheiding van de Verenigde Staten te krijgen: de Medal of Honor.


En verder…
Verschijnen ook deze series nieuw op Netflix in de eerste helft van november.

1 november:
Eigen Kweek (seizoen 2)
Angela’s Christmas (seizoen 1)

2 november:
Tricky Dick & The Man in Black
Brainchild (seizoen 1)
Trolls - Door met de Beat (seizoen 1)

9 november:
Westside
Super Drags
Beat Bugs


Elke week


The Good Place (seizoen 3)
Riverdale (seizoen 3)
Dynasty (seizoen 2)
A Taiwanese Tale of Two Cities (seizoen 1)
Black Lightning (seizoen 2)
Patriot Act with Hasan Minhaj (seizoen 1)
Arrow (seizoen 7)Lees meer over: Netflix, Topseries, November, House of Cards, The Sinner, Follow This, Warrior, Medal of Honor

Populair nieuws