search
'Legend of Zelda'-serie op komst!
Series / Nieuws

'Legend of Zelda'-serie op komst!

Gemaakt door Adi Shankar.

Er is een Legend of Zelda-serie in ontwikkeling! Adi Shankar zal deze produceren. De populaire Nintendo-game is al jaren immens populair en naar het schijnt proberen studio's de serie al jaren te maken. Maar tot nu toe lukte dat niet.


The Wrap meldt dat de serie nu officieel in de maak is. Buiten het feit dat Shankar de show mag produceren en mogelijk dient als showrunner, is er nog niets bekend. De serie heeft dus ook nog geen thuis gevonden, al hoorden we in het verleden dat Netflix van plan zou zijn om er een live-action serie van te maken.

Daar Netflix momenteel ook The Witcher en Diablo serie maakt, lijkt het geen gekke plek voor een thuis. Maar de vraag is nog altijd of het een live-action of animatieserie wordt en wat er precies gaat komen. De franchise is enorm populair: er verschenen sinds 1986 al 18 games en er werden meer dan 80 miljoen exemplaren van verkocht.

Zelda is een spellenreeks die draait om een held, Link, die magische artefacten moet verzamelen om prinses Zelda te redden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen