search
CBS kondigt tweede seizoen 'Strange Angel' aan
Series / Nieuws

CBS kondigt tweede seizoen 'Strange Angel' aan

En er zouden zomaar nog eens heel wat extra seizoenen bij kunnen komen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

CBS heeft het tweede seizoen aangekondigd van haar serie 'Strange Angel'. De reeks vertelt het bijzondere en ook ietwat onwaarschijnlijke, maar wel waargebeurde verhaal van Jack Parsons. Parsons was een werkelijk briljante ingenieur die mee aan de basis lag van het Amerikaanse rakettenprogramma. Dat was althans zijn activiteit tijdens de dag, want na het ondergaan van de zon liet Parsons een compleet nieuw gezicht zien. Dan werd hij namelijk de leider van een occulte sekte die er om bekend stond seksrituelen te verrichten.


De cast van 'Strange Angel' bestaat onder meer uit Jack Reynor, Bella Heathcote en Rupert Friend. In het tweede seizoen van de reeks bevinden de Verenigde Staten zich in het midden van de Tweede Wereldoorlog. Het spreekt voor zich dat dit de meest ideale situatie is voor de business die Parsons heeft opgezet. In tussentijd wordt niet alleen zijn toewijding, maar ook die van zijn vrouw voor de sekte alsmaar groter.

Het eerste seizoen van 'Strange Angel' ging in première in juni van dit jaar en bestaat uit 10 afleveringen. Wanneer het tweede seizoen er precies zit aan te komen is vooralsnog nog niet bekend. Wel lieten de executive producers zich inmiddels ontvallen dat er meer dan waarschijnlijk tot zomaar even vijf seizoenen kan worden gegaan voor deze serie. We hebben het laatste er dan ook nog zeker niet van gezien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen