De topseries die in de rest van december op Netflix verschijnen

Topseries in de rest van december op Netflix

Heel wat nieuws!

Jim Pedd, 11 december 2018 om 16:54

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de tweede helft van december, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.
21 december: American Crime Story: The Assassination Of Gianni Versace
Het tweede seizoen van deze anthologiereeks werd goed ontvangen. De brute moord op modeontwerper Versace en de bizarre nasleep hiervan staat ditmaal centraal.


21 december: The Casketeers
Maori-begrafenisondernemers Francis en Kaiora Tipene en hun staf combineren humor met zorg en respect als ze Polynesische families helpen bij het verwerken van hun verlies.


21 december: Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski
Kunstenaar Stanislav Szukalski staat centraal in deze film. Glenn Bray filmde hem in zijn laatste jaren en legde daarbij zijn opvallende kunst vast.


21 december: Back with the Ex
Heerlijke realityserie. Een aantal koppels besluiten voor de Australische televisie om weer samen te proberen verder te gaan.


26 december: You
De slimme manager van een boekhandel vertrouwt op zijn brede kennis van het internet om de vrouw van zijn dromen verliefd op hem te laten worden.


En verder…
21 december: 7 Days Out
21 december: 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
28 december: Instant Hotel
26 december: Alex & Katie
28 december: Yummy MummiesLees meer over: Netflix, Topseries, overzicht, December, American Crime Story, The Casketeers, Struggle, Back with the Ex, You

Populair nieuws