Sophia Bush verklaart waarom ze 'Chicago P.D.' heeft verlaten

Sophia Bush verklaart waarom ze Chicago PD verliet

Het zat duidelijk erg diep bij de actrice...

Geoffrey Ketels, 12 december 2018 om 20:29

Sophia Bush verraste vriend en vijand door aan te geven dat ze Chicago P.D. zou verlaten. Toen ze het nieuws naar buiten bracht wist niemand eigenlijk wat de exacte reden achter haar vertrek was. Tot dusver hield de actrice dan ook altijd de lippen stijf op elkaar. Daar komt nu verandering in. In een recente verschijning in Dax Shephard's podcast genaamd 'Armchair Expert' heeft de actrice gesproken over haar tijd bij de NBC-serie en de problematische periode die ze toen doormaakte.
"Ik heb me gerealiseerd dat ik mezelf als het ware had geprogrammeerd om het onverdraagzame toch te verdragen. Ik had het gevoel dat mijn lichaam als het ware uit elkaar viel. Ik voelde me dan ook zeer ongelukkig. Je begint je weg te verliezen op het ogenblik dat iemand je aanvalt in een volle kamer waar iedereen letterlijk wegkijkt naar de vloer en het plafond. Jij bent op dat ogenblik de enige vrouw in de kamer en elke man die twee keer jouw grootte is staat er bij en kijkt er naar."

Bush verwees ook nog eens naar haar romance met One Tree Hill ster Chad Michael Murray. De beide sterren van de serie werden verliefd tijdens het filmen van One Tree Hill en trouwden in 2005. Amper vijf maanden later ging het koppel echter alweer uit elkaar.

"De reden waarom ik hier eigenlijk niet over praat is omdat iedereen wel eens 21 jaar en dom is geweest. Echter, in onze job lijkt het er naar uit te zien dat mensen helemaal niet geïnteresseerd zijn in alle goede en mooie dingen die je reeds hebt weten te realiseren. In plaats daarvan praten ze liever over hoe dom iemand wel niet is geweest tijdens diens schooltijd".

Ben jij een fan van Chicago P.D. en mis je Sophia Bush in de reeks?

Bron: TV.com

Lees meer over: Chicago PD, serie, Sophia Bush

Informatie over de serie: Chicago P.D.

Populair nieuws