search
Opnames 'Daredevil' hadden in februari verder gemoeten
Series / Nieuws

Opnames 'Daredevil' hadden in februari verder gemoeten

Helaas.

Het komt er niet, maar langzaam druppelen er wat details naar buiten rond het geplande vierde seizoen van Daredevil. De serie van Marvel Studios en Netflix werd na het derde seizoen geannuleerd, ondanks dat de serie nog altijd een hit was en goed bekeken werd op de streamingdienst.


Actrice Amy Rutberg, die de rol van Marci Stahl speelt, laat nu weten dat de annulering van de show een grote verrassing was.


"We hoorden geruchten dat de opnames al zo vroeg als februari 2019 van start zouden gaan. Het is behoorlijk ongewoon om zoveel gepland te hebben, om vervolgens ineens te stoppen. Ik denk dat Netflix er al langer over nadacht. Mijn gok is dat het geen makkelijke keuze was. Mijn contacten binnen Marvel waren erg verbaasd. Geruchten dat het een keuze van Marvel was, kloppen niet, volgens mij lag die beslissing echt helemaal bij Netflix. Dat hoorde ik van mensen die ik bij Marvel ken."

Volgens de actrice was het vierde seizoen ook interessant. De bedoeling was dat er nog twee seizoenen bij zouden komen, en dat haar personage uiteindelijk zou trouwen met Foggy. Dat komt er echter niet en ook niet het geplande einde van de strijd tussen Daredevil en Wilson Fisk.

Aanbevolen artikelen