Keert originele 'Beverly Hills, 90210' terug?

Keert originele 'Beverly Hills, 90210' terug?

Het zou wat zijn voor de fans!

Bram de Groot, 21 december 2018 om 17:59

Het zou zomaar eens kijken dat Beverly Hills, 90210 terugkeert op het kleine scherm. Volgens TMZ zijn een aantal belangrijke hoofdrolspelers uit de jaren 90 serie in gesprek voor een heuse revival!
De bekende namen Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Jason Priestley (Brandon), Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David) en Gabrielle Carteris (Andrea) willen weer meedoen aan de serie. Zenders als Netflix, Amazon en Hulu zijn benaderd. Gezien de productiegekte van de streamingsdiensten lijkt de kans groot dat er eentje toehapt.

De grootste vraagtekens staan op dit moment achter de namen Shannen Doherty (Brenda) en Luke Perry (Dylan). Zij worden op geen enkele wijze met de nieuwe afleveringen in verband gebracht.

De originele reeks van Aaron Spelling bestaat uit 10 seizoenen en werden in totaal 296 afleveringen gemaakt. In 2008 verscheen een spin-off van vijf seizoenen.

Bron: TMZ

Lees meer over: Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering

Informatie over de serie: Beverly Hills, 90210

Populair nieuws