search
Spock, Michael en meer op posters 'Star Trek: Discovery'!
Series / Posters

Spock, Michael en meer op posters 'Star Trek: Discovery'!

Het tweede seizoen komt met rasse schreden naderbij.

Star Trek: Discovery is vanaf 17 januari te streamen op CBS All Access en vanaf 18 januari hier in Nederland op Netflix. Nu dat moment er steeds dichterbij komt, is de marketing ook op volle stoom. En dus zien we vandaag een stel personageposters die ons de voornaamste personages laten zien.

De eerste poster toont ons Michelle Yeoh als voormalig Mirror Universe Emperor Philippa Georgiou, die nu als rekruut werkt voor de geheime organisatie Section 31. Daarnaast staat Anson Mount als deze nieuwe versie van Captain Christopher Pike.

Poster twee is van Ensign Sylvia Tilly (Mary Wiseman) en Commander Saru (Doug Jones). Laatstgenoemde krijgt een grotere rol in dit tweede seizoen.

Dan is er Lt. Commander Paul Stamets (Anthony Rapp) die naast zijn overleden geliefde Dr. Hugh Culber (Wilson Cruz) staat. Hoe Culber terugkeert is de vraag, maar wellicht dat het Mirror Universe een antwoord biedt.

Tot slot is er nog een poster van hoofdpersoon Michael Burnam (Sonequa Martin-Green) en haar adoptiebroer Mr. Spock (Ethan Peck).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen