search
Kal Penn en Sean Astin in ' The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Kal Penn en Sean Astin in ' The Big Bang Theory'

De twee acteurs maken zich klaar voor een mooi gastoptreden!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Er zijn twee nieuwe namen toegevoegd aan de cast van het laatste seizoen van 'The Big Bang Theory'. Het gaat om Kal Penn (bekend van de serie Designated Survivor) evenals Sean Astin (Goonies). Voor alle duidelijkheid, het gaat uiteraard om een gastoptreden. Penn en Astin zullen de rollen op zich nemen van Dr. Campbell en Dr. Pemberton. De beide natuurkundigen zullen per ongeluk de theorie die Sheldon en Amy hebben ontwikkeld bevestigen. Wanneer de episode in kwestie te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend.


De casting van de twee acteurs moet het laatste seizoen van de razend populaire serie nog een extra duwtje in de rug geven. Eerder werd bevestigd dat er geen dertiende seizoen meer zal verschijnen van de serie. Dit betekent dat de laatste aflevering in mei van dit jaar niet alleen de laatste van het huidige seizoen, maar ook meteen van de complete serie wordt. Het lijkt er in ieder geval wel naar uit te zien dat CBS in schoonheid afscheid zal nemen van haar succesreeks.

Ben jij een fan van 'The Big Bang Theory' en kan je al niet wachten om Penn & Astin hun gastrollen te zien opnemen in de serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen