De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Heel wat nieuws!

Jim Pedd, 13 januari 2019 om 19:33

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
Een man komt erachter dat hij afstand van jagers op het bovennatuurlijke. Het is het begin van een reeks missies om het kwaad te verdrijven.


Vier vrienden komen weer bij elkaar, nadat ze elf jaar geleden uit elkaar gingen. Samen zoeken ze naar Yaeli, de voormalige geliefde van een man en de zus van een ander.


Een jonge tiener is maagd. Zijn moeder is sekstherapeut. Als hij met schoolgenoten een eigen gezondheidskliniek begint, zijn de rapen gaar


In de VS te zien op streamingdienst DC Universe, hier in Nederland op Netflix. Een team jonge superhelden, aangevoegd door Nightwing - ooit Robin genaamd - neemt het op tegen het kwaad.


Een groep vrienden van Harvard wordt bijna veertig. Elk van hen gaat op zijn eigen hilarische manier daarmee om. En gemakkelijk? Dat wordt het niet. Nooit.Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:


Memories of the Alhambra (2018) S01E10
The Good Place (2016) S03E10
Crazy Ex-Girlfriend (2015) S04E09Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Drama
Shaka Zulu (1 seizoen | 1986)

Reality
Back with the Ex (1 seizoen | 2018)
RuPaul’s Drag Race (8 seizoenen | 2009)

Lees meer over: Netflix, Vijf, Topseries, Titans, Sex Education, Grimm, When Heroes Fly, Friends from College

Populair nieuws