'War of the Worlds' vindt zijn cast

'War of the Worlds' vindt zijn cast

De opnames zijn al begonnen.

Jim Pedd, 1 februari 2019 om 12:06

Het klassiek verhaal rond War of the Worlds wordt opnieuw verfilmd voor televisie. Nu blijkt dat de cast al verzameld is. Dat meldt Deadline althans. De bedoeling is dat Gabriel Byrne en Elizabeth McGovern de hoofdrollen gaan spelen in de serie van Urban Myth Film.
Naast Byrne en McGovern zijn ook Lea Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stephane Caillard, Adel Bencherif en Guillaume Gouix gecast. Er wordt nog gezocht naar aanvullende castleden voor de serie die Howard Overman mag maken op basis van het populaire en beroemde verhaal van H.G. Wells.

Deze moderne versie van War of the Worlds speelt zich af in het moderne Europa. Centraal staat een kleine groep mensen die een aanval van buitenaardse wezens overleefd. De serie krijgt acht afleveringen en momenteel vinden de opnames plaats in het Verenigd Koninkrijk en in Frankrijk.

Bron: Deadline

Lees meer over: War of the Worlds, HG Wells, Gabriel Byrne, Elizabeth McGovern, Lea Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stephane Caillard, Adel Bencherig, Guillaume Gouix, Howard Overman

Populair nieuws