Oorspronkelijke Flash over zijn rol in reboot

Oorspronkelijke Flash over zijn rol in reboot

Hij is erg enthousiast!

Jim Pedd, 5 juni 2014 12:48

Onlangs werd bekend dat de oorspronkelijke acteur die The Flash speelde, John Wesley Shipp, in de aankomende serie The Flash van televisiezender The CW, de vader van Barry Allen (Grant Gustin) zal spelen. In een interview ging de acteur in op zijn rol. Hij blijkt er erg tevreden over te zijn.
”Ze deden me een aanbod. Ze belden mijn agent en zeiden dat ze wilden overleggen,” aldus Shipp. ”Toen ik het hoorde zeiden mensen ‘Jay Garrick! Jay Garrick! Jay Garrick!’ en ik dacht ‘Ja, het wordt vast een mentorfiguur’. En dat vond ik iets te simpel. Maar toen hoorde ik dat in de reboot de Allen-familie een nieuwe geschiedenis heeft. De vader zit vast in de gevangenis, onterecht, voor de moord op zijn vrouw. En toen dacht ik ‘Wacht eens even! Dat is het personage!’”

Verder vertelde hij nog over Grant Gustin, zijn opvolger. ”Hij is erg realistisch in zijn werk. Oprecht, dat is een goed woord om hem te omschrijven. Nu ik met hem heb samengewerkt in de pilot, weet ik hoe goed hij als acteur is. Hoeveel diepgang hij heeft. De pilot heeft veel diepgang, bevat veel vuurwerk, maar ook emotionele diepte.”

Dat hij het stokje heeft overgedragen aan Gustin vindt hij niet erg. ”Ik weet niet wat ik kan zeggen zonder teveel te verraden! Alles wat ik kan zeggen, als mensen teleurgesteld waren dat ik niet Jay Garrick speel, omdat ze wilden zien dat het stokje overgedragen wordt, dan krijgen ze dat.”


Bron: Comicbooktherapy

Lees meer over: arrow, flash, the flash, john wesley shipp, grant gustin, arrow, the cw, greg berlanti, andrew kreisberg, geoff johns

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws