search
'The Walking Dead' krijgt fantastisch 10e seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt fantastisch 10e seizoen

Showrunner Angela Kang benadert het alsof het niet het laatste is.

The Walking Dead krijgt een tiende seizoen. Showrunner Angela Kang ging in het kader daarvan kort in op de toekomst van de franchise. De knappe mijlpaal is volgens haar een belangrijke. Weinig series halen deze immers maar en de laatste tijd zijn er veel series die wel verder kwamen stopgezet.

De AMC-serie lijkt echter voorlopig niet langzamer te gaan. "Het is echt buitengewoon en bijzonder dat we ons tiende seizoen naderen," vertelde Kang. "Hoe dan ook is het een mijlpaal waar de meeste mensen nooit bij komen en we zijn daarom zo dankbaar aan alle fans wereldwijd die met ons deze reis gemaakt hebben."

Kang wil ervoor zorgen dat het schip in elk geval in de goede richting blijft varen en dat fans bij de serie blijven. Dat is moeilijk, want de kijkcijfers liepen flink terug, al lijkt de tijdsprong en de nieuwe vijand in de vorm van de enge Whisperers geholpen te hebben. "Ik benader het alsof ik een geweldig tiende seizoen moet maken," aldus Kang. "Je kan niets voor lief nemen. Het is iets waar schrijvers veel over vertellen. Je valt makkelijk in de val dat je dingen bewaart voor later en gewoon vooruit plant. We moeten het altijd benaderen vanuit het idee dat we nu ons beste materiaal moeten leveren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen