search
Zach Woods in nieuwe HBO komedie 'Avenue 5'
Series / Nieuws

Zach Woods in nieuwe HBO komedie 'Avenue 5'

Daar lijkt het lot van 'Silicon Valley' meteen ook mee bezegeld...

Avenue 5 is een nieuwe HBO-komedie van de maker van 'Veep', namelijk 'Armando Lannucci'. Het project waar op moment van schrijven alleen nog maar een pilot-order voor in de planning staat zal zich niet alleen in de toekomst, maar waarschijnlijk ook in de ruimte gaan afspelen. Eerder waren reeds verschillende namen bekend gemaakt van de cast, maar nu lijkt daar nog een extra naam aan toegevoegd te zijn. Ook 'Zach Woods' zou namelijk zijn opwachting maken in de serie.


De rol die Woods toegekend heeft gekregen betekent een reünie met Lanucci. Woods was namelijk reeds te zien in diens film in 2009 genaamd 'In the Loop'. Bovendien had hij ook een gastrol in 'Veep'. Verder lijkt het er met de komst van Woods naar Avenue 5 ook naar uit te zien dat het einde verhaal is voor die andere serie genaamd 'Silicon Valley'. Het aankomende zesde seizoen wordt meer dan waarschijnlijk het laatste. Dit is op moment van schrijven echter nog niet officieel bevestigd.

De pilot-order voor Avenue 5 dateert van september vorig jaar. Ze betekent meteen de terugkeer van Lannucci naar HBO. De nieuwe pilot zal bovendien worden opgenomen in Londen, de stad waar Lannucci zelf woont.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen