'Star Trek: Discovery' krijgt 3e seizoen!

'Star Trek: Discovery' krijgt 3e seizoen!

Ondanks eerder nieuws dus toch een nieuwe reeks.

Jim Pedd, 1 maart 2019 om 08:00

Hoorden we een tijd geleden nog dat het doek mogelijk al zou vallen voor Star Trek: Discovery, blijkt nu dat de serie een derde seizoen krijgt. Ook heeft CBS een nieuwe showrunner aangesteld. The Hollywood Reporter meldt dat Michelle Paradise zich nu als showrunner bij Alex Kurtzman voegt.
Het tweede seizoen van de serie is sinds 17 januari op Netflix en in de Verenigde Staten op CBS All Access te zien. In het tweede seizoen werkt de bemanning van de USS Discovery samen met Captain Christopher Pike om zeven rode signalen te onderzoeken, evenals de mysterieuze entiteit die bekend staat als de Red Angle. Michael Burnham moet haar verleden tegemoet treden en haar vervreemde halfbroer Spock keert ook terug.

Wanneer de derde reeks te zien zal zijn is nog de vraag. Voor Kurtzman is het in elk geval fijn om samen te werken aan de serie: “Michelle voegde zich halverwege het tweede seizoen bij ons en gaf iedereen heel veel energie met haar ongelofelijke kennis van Trek. Haar kennis van de personages en het verhaal, haar drive en focus zijn van essentieel belang geworden om het nalatenschap van Trek te bewaken, maar haar frisse perspectief maakt dat we ook iets nieuws kunnen toevoegen. Ik kondig trots aan dat Michelle en ik officieel samen verantwoordelijk zijn voor Star Trek: Discovery.”

Bron: THR

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, netflix, Alex Kurtzman

Populair nieuws