Officieel: Speelduur 'Game of Thrones' seizoen 8 bekend!

Speelduur 'Game of Thrones' seizoen 8 bekend!

Bram de Groot, 12 maart 2019 om 12:14

Er waren al vele geruchten over de speelduur van de afzonderlijke zes afleveringen van het laatste seizoen van Game of Thrones. Nu heeft HBO de speelduur officieel onthuld en hieronder zie je hoe lang de episodes duren!

De eerste drie afleveringen hebben en meer gebruikelijke speelduur, maar de laatste drie afleveringen duren flink langer. Tot op heden duurde de zevende aflevering 'The Winds of Winter' van seizoen zeven met 81 minuten het langst. Op basis van onderstaande speelduur per aflevering, zal dit ook niet veranderen. De 72e en 73e afleveringen hebben ieder een speelduur van een minuutje korter.

- Aflevering 68: 54 minuten (14 april)
- Aflevering 69: 58 minuten (21 april)
- Aflevering 70: 60 minuten (28 april)
- Aflevering 71: 78 minuten (5 mei)
- Aflevering 72: 80 minuten (12 mei)
- Aflevering 73: 80 minuten (19 mei)

Bovenstaande data zijn de Noord-Amerikaanse verschijningsdata. In Nederland verschijnen de afzonderlijke afleveringen een dag later, vermoedelijk in verband met de ondertiteling. De zes afleveringen verschijnen exclusief voor Ziggo-klanten die beschikking hebben over het Movies & Series (X)L-pakket.


Bron: HBO

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws