search
Katherine Heigl vervoegt cast van 'Our House'
Series / Nieuws

Katherine Heigl vervoegt cast van 'Our House'

Ze vervoegt Malcolm Barrett in de mutlicamera pilot...

Geoffrey Ketels

Er is een nieuwe naam bekend gemaakt voor de cast van de nieuwe CBS familie komedie 'Our House'. De nieuwe naam is bovendien niet van de minste. Het is namelijk actrice 'Katherine Heigl' welke de cast zal vervoegen. Eerder werd ook al bekend gemaakt dat Malcolm Barrett een hoofdrol in de reeks zal opeisen.


Heigl kruipt in de huid van het personage 'Bridget' waarmee ze de vrouwelijke hoofdrol in de reeks te pakken heeft. Eerder verscheen Heigl ook al in het nieuws omdat ze een contract voor één jaar had afgesloten met USA Network. Het contract heeft betrekking tot de populaire reeks 'Suits'. Haar optreden in het negende seizoen van Suits blijft ook gewoon zoals gepland verlopen. Het productieschema van beide reeksen overlappen elkaar niet waardoor er op dit vlak geen probleem is ontstaan.

Het script voor 'Our House' werd gerealiseerd door Brendan O'Brien welke ook dienst zal doen als executive producer voor de reeks. Hij neemt deze functie op samen met Nick Stoller evenals Conor Welsh. De potentiële serie is bovendien een co-productie tussen Sony Pictures TV en CBS TV Studios.

Ben jij een fan van actrice Katherine Heigl en kijk jij uit naar haar optreden in de pilot van deze (potentiële) nieuwe serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen