Nieuwe trailer DC-serie 'Constantine'

Met veel nieuwe beelden.

Jim Pedd, 09-06-2014 14:22


Hierboven kun je de tweede trailer bekijken van NBC-serie Constantine. De trailer bevat nieuwe beelden van de serie, waarin Matt Ryan de antiheld Constantine speelt. De serie is gebaseerd op de populaire Hellblazer comics, die draaien om de demonenjager John Constantine. Hij is gespecialiseerd in het bestrijden van de meest gruwelijke monsters die er zijn.

Met zijn grote kennis van de duistere kunsten en gevoel voor humor, strijdt Constantine voor het goede. Althans, dat deed hij. Want zijn ziel was al veroordeeld tot de hel en daarom besloot hij om zijn leven als bestrijder van het kwaad achter zich te laten. Als demonen Liv (Lucy Griffiths) de dochter van zijn beste vriend aanvallen, besluit hij uit zijn pensioen te komen. Hij moet alles doen in zijn macht om haar te redden.

Al snel blijkt dat Livs derde oog, dat haar de mogelijkheid geeft werelden te zien voorbij de onze en bovennatuurlijke gebeurtenissen te voorspellen, een bedreiging is voor een mysterieus nieuw kwaad dat in de schaduwen opgroeit. Nu is het niet alleen Liv die beschermd moet worden; de engelen worden ook bezorgd. Dus, samen moeten Constantine en Liv door het land reizen en haar krachten gebruiken om de demonen te bestrijden die de Aarde bedreigen. Wellicht is er dan ook hoop voor Constantine en zijn ziel"

In de Verenigde Staten gaat de serie op 24 oktober in première.

Lees meer over: constantine, trailer, matt ryan, details, david goyer, nbc, harold pirreneau, charles halford, lucy griffiths

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix