search
Netflix maakt cast bekend van 'Top Boy' revival
Series / Nieuws

Netflix maakt cast bekend van 'Top Boy' revival

En daar zitten heel wat bekende namen tussen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de cast bekend gemaakt van de aankomende revival van het Britse crime drama 'Top Boy'. Ze heeft onder meer bekend gemaakt dat Ashley Walters evenals Kane Robinson hun oorspronkelijke rollen terug zullen gaan opnemen in de 10 episodes tellende reeks. Eerder was de serie al te zien voor twee seizoenen op Channel 4 tussen 2011 en 2013.

Niet alleen Ashley Walters en Kane Robinson zullen terug deel gaan uitmaken van de cast, daarnaast toverde Netflix ook nog heel wat andere namen uit haar hoed. Ook andere bekende namen zoals Shone Romulus en Ashley Thomas zijn opnieuw van de partij. De cast wordt bovendien aangevuld met enkele nieuwe namen zoals bijvoorbeeld Michael Ward, Lisa Dwan, Jasmine Jobson evenals Kadeem Ramsay, Saffron Hocking en Kola Bokinni. Ook Hope Ikpoku is van de partij.

Een project van Ronan Bennett
Het zal fans van de reeks goed doen om te horen dat de Top Boy revival van de hand komt van de oorspronkelijke maker, namelijk Ronan Bennett. Ook Daniel West heeft meegeschreven aan het script. Bovendien is het ook zo dat het oorspronkelijke creatieve team van de reeks terug van de partij is. Dit team bestaat uit Charles Steel evenals Alasdair Flind voor Cowboy Films, Bennett voor Easter Partisan en Yann Demange.

Kijk jij al uit naar de Top Boy revival?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen