Iedereen is dood op poster 'Game of Thrones' seizoen 8

Iedereen is dood op poster Game of Thrones S8

Heel mooi, maar onheilspellend beeld.

Jim Pedd, 4 april 2019 om 10:04

Iedereen is dood op een nieuwe poster voor het achtste seizoen van Game of Thrones. Althans, daar heeft het alle schijn van. HBO heeft een beeld vrijgegeven voor het laatste seizoen van de serie, die ons laat zien dat iedereen in het ijs van de White Walkers bevroren is.
Natuurlijk zullen we ook personages zijn die wel levend het einde van de serie gaan halen, maar wat HBO betreft mogen we zeker niet weten wie dat zijn. En dus krijgen we dit soort posters te zien, waaruit duidelijk wordt dat niemand veilig is. Zelfs niet de personages waarvan we dat van te voren wel hadden verwacht; denk aan Daenerys, Jon Snow, Arya Stark of zelfs Tyrion Lannister.

Laatste seizoen
In de laatste zes afleveringen, waarvan de laatste paar net zo lang als de gemiddelde film duren, zien we hoe de White Walkers proberen de wereld van de mensheid af te pakken en iedereen in ijs te vangen. Aan een alliantie van mensen om dat tegen te houden. Hoe? Dat zien we vanaf 14 april op HBO! Alhoewel.. in Nederland eigenlijk een dag later, 15 april, als de aflevering op Ziggo Movies & Series XL te streamen is.


Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Poster

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws