Grotere rol voor Dick Grayson in 'Titans'

Grotere rol voor Dick Grayson in 'Titans'

Hij is in de helft van de afleveringen te zien.

Jim Pedd, 3 april 2019 om 21:28

Jason Todd krijgt een grotere rol in het tweede seizoen van Titans. De acteur is gepromoveerd tot series regular in de nieuwe reeks van de serie. Dat nadat hij in het eerste seizoen slechts sporadisch te zien was als de tweede incarnatie van Robin.
Jason Todd werd door mentor Batman naar Dick Grayson gestuurd om hem te waarschuwen dat hij niet te bruut te werk moest gaan. Alhoewel de boodschap van het personage nogal braaf was, bleek hij wel erg populair te zijn bij de fans.

Hard aan het werk
Naar het schijnt is acteur Curran Walters, die de rol van Jason Todd speelt, al druk bezig met de voorbereidingen. Hij zou flink trainen en zich zo voorbereiden op de opnames van de serie. Die zijn overigens alweer een tijdje bezig, dus het is vooral de vraag wanneer Walters weer aansluit.

Walters zal naar het schijnt in de helft van de afleveringen van de serie te zien zijn en krijgt daarmee heel wat te doen in de show. Wanneer het nieuwe seizoen te zien is, weten we nog niet. In de Verenigde Staten speelt de serie op DC Universe, hier in Nederland op Netflix.

Bron: GWW

Lees meer over: Titans, DC Universe, netflix, Curran Walters

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws