search
Ridley Scotts 'Halo' serie heet 'Halo Nightfall'
Series / Nieuws

Ridley Scotts 'Halo' serie heet 'Halo Nightfall'

Naast de beoogde show van Steven Spielberg is er dus nog een, ietwat goedkopere, 'Halo'-serie in de maak.

Tijdens de gamebeurs E3 werd er bij Microsoft met geen woord gesproken over de door Steven Spielberg geproduceerde Halo serie die volgend jaar in première zal gaan. Er werd echter wel aandacht besteed aan een andere show die wordt gebaseerd op de videogame. Ridley Scott produceert namelijk een betrekkelijk goedkope digitale serie: Halo Nightfall.


Alles dat we weten is dat Mike Colter (The Good Wife, The Following) een chirurchisch in elkaar gezette supersoldaat zal gaan spelen. Hij heet Marlowe en hij is een rijzende ster in een futuristisch leger, maar heeft het ondertussen ook moeilijk met zijn situatie. Tijdens de oorlog, die zich afspeelt in de 26e eeuw, gaat hij voorzichtig en logisch te werk, een handelswijze waarmee hij zijn medesoldaten enorm inspireert.

Het project wordt geregisseerd door Sergio Mimica-Gezzan met een script van Paul Scheuring (Prison Break). Halo Nightfall zal deel uitmaken van de Xbox One-release Halo: The Master Chief Collection en is vooraf waarschijnlijk al online te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen