Ridley Scotts 'Halo' serie heet 'Halo Nightfall'

Serie rondom 'Halo' heet 'Halo Nightfall'

Naast de beoogde show van Steven Spielberg is er dus nog een, ietwat goedkopere, 'Halo'-serie in de maak.

Jan-Peter Rook, 10 juni 2014 13:26

Tijdens de gamebeurs E3 werd er bij Microsoft met geen woord gesproken over de door Steven Spielberg geproduceerde Halo serie die volgend jaar in première zal gaan. Er werd echter wel aandacht besteed aan een andere show die wordt gebaseerd op de videogame. Ridley Scott produceert namelijk een betrekkelijk goedkope digitale serie: Halo Nightfall.
Alles dat we weten is dat Mike Colter (The Good Wife, The Following) een chirurchisch in elkaar gezette supersoldaat zal gaan spelen. Hij heet Marlowe en hij is een rijzende ster in een futuristisch leger, maar heeft het ondertussen ook moeilijk met zijn situatie. Tijdens de oorlog, die zich afspeelt in de 26e eeuw, gaat hij voorzichtig en logisch te werk, een handelswijze waarmee hij zijn medesoldaten enorm inspireert.

Het project wordt geregisseerd door Sergio Mimica-Gezzan met een script van Paul Scheuring (Prison Break). Halo Nightfall zal deel uitmaken van de Xbox One-release Halo: The Master Chief Collection en is vooraf waarschijnlijk al online te bekijken.

Bron: The Verge

Lees meer over: halo, halo nightfall, ridley scott, Mike Colter, microsoft, xbox, game, Sergio Mimica Gezzan, paul scheuring

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws