Stephen Amell wil best terugkeren als Arrow

Stephen Amell wil best terugkeren als Arrow

Maar voorlopig niet.

Jim Pedd, 28 mei 2019 om 10:03

Dit seizoen komt Arrow tot een einde. Maar een definitief afscheid van Stephen Amell als Oliver Queen is het echter niet, zo lijkt het. De acteur laat namelijk weten dat, alhoewel de serie voorbij is, zijn tijd als Oliver niet per se voorbij hoeft te zijn.
Dit achtste seizoen krijgt slechts tien afleveringen en komt tot een einde met Crisis on Infinite Earths. Tegenover de site CBR, laat Amell nu weten dat het daarna niet helemaal voorbij hoeft te zijn. De deur blijft op een kier.

Gewoon door
Amell laat tegenover CBR weten dat hij best nog bereid is om terug te keren. ”Ik heb zoveel aan hen te danken. Dus als ze over vijf jaar serie X afronden en aan komen zetten met de vraag of ik als een kers op de taart terug wil keren, kan ik geen nee zeggen.”

Voorlopig is het wel voorbij, maar straks is er dus gewoon ruimte voor een terugkeer. ”Het is een heel dom idee om nee te zeggen. Je moet doen wat je kunt. Kijk, ik heb heel veel aan deze mensen te danken, dus als ze iets van mij nodig hebben, krijgen ze dat.”

Bron: CBR

Lees meer over: Arrow, Stephen Amell, The CW

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws