search
Nieuwe personages derde seizoen 'Arrow' bekend?
Series / Nieuws

Nieuwe personages derde seizoen 'Arrow' bekend?

Er wordt gezocht naar vier nieuwe hoofdrolspelers.

Er wordt gezocht naar nieuwe acteurs voor het aankomende derde seizoen van The CWs Arrow. Van de personages die zij moeten spelen zijn al omschrijvingen uitgelekt, al weten we dus nog niet welke acteurs The CW op het oog heeft.


Volgens TV Line zal het eerste personage een man van rond de twintig zijn. Hij draagt de naam Daniel, maar dat zou en codenaam zijn om spoilers te vermijden. Hij is knap, enigmatisch, en een intelligent ondernemer die werkt aan baanbrekende technologie. Verder zal hij een groot terugkerend personage zijn en een mogelijke liefde voor Felicity Smoak. Een rivaal voor Oliver, zowel persoonlijk als professioneel.

Het tweede personage dat genoemd wordt is een goed opgeleide crimineel met de naam Seth. Hij werkt met chemicaliën en heeft grote ambities. Op dit moment verkrijgt hij macht over vijanden door hen te verdoven met drugs en narcotica en daarmee ontneemt hij hen van hun wilskracht. Verder is Seth een fysieke uitdaging voor Oliver.

En dan zijn er nog twee personages; Toshi en Akiko, een man en vrouw die in de Hong Kong-flashbacks voorkomen. Toshi is Olivers leraar en zal een vriend worden. Een goed vechter en sterk in het verzamelen van inlichtingen. Akiko is zijn vrouw en goed in vechtsport en zorgt voor hem.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen