search
'Stranger Things' wordt onverwacht en ontroerend
Series / Nieuws

'Stranger Things' wordt onverwacht en ontroerend

David Harbour over zijn rol, en het personage Eleven.

Over ruim een maand verschijnt alweer het tweede vervolgseizoen van Stranger Things op Netflix. Acteur David Harbour sprak afgelopen weekend tijdens MCM Comic-Con over het nieuwe seizoen en zei dat het seizoen verrassend wordt.

Harbour, recent nog te zien in de film Hellboy, onthulde dat het nieuwe seizoen de relatie tussen Eleven (Millie Bobby Brown) en zijn Chief Jim Hopper verder onderzoekt. Opvallender is dat hij zei dat de achtste aflevering iets "onverwachts" en "ontroerends" bevat.

Eleven wordt ouder
Tegenover Digital Spy zei de acteur: "Eleven wordt ouder en ik denk dat dat het angstaanjagende ding is voor Hopper. Hij vindt het idee dat zijn jongere dochter rondhangt met de jongens niet leuk. Dus het seizoen begint voor hem een beetje ongemakkelijk. Zijn dochter is een tiener aan het worden en begint zichzelf te ontdekken, dus dat is angstaanjagender voor Hopper dan welk Demogorgon-wezen waarmee hij te maken zal krijgen."

"Je krijgt het hele seizoen veel te zien en het is heel onverwacht wat er uiteindelijk gebeurt en het is heel, heel ontroerend," aldus Harbour. "Ik denk dat aflevering acht de meest ontroerende is die we ooit hebben gemaakt."

Vanaf 4 juli staat seizoen 3 van Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen