search
Reünie 'Friends' is mogelijk!
Series / Nieuws

Reünie 'Friends' is mogelijk!

Maar komt het er ook aan?

De cast van Friends staat open voor een reünie. Dat laat actrice Jennifer Aniston weten. Volgens de actrice, die dankzij de sitcom ontzettend populair werd, staan zij en haar collega's ervoor open om weer in de huid van hun personages te kruipen.

Friends duurde uiteindelijk 10 seizoenen. De serie, die in 1994 begon, eindigde in 2004 en telt uiteindelijk 236 afleveringen. De hoop van fans is al jaren dat er een nieuw seizoen komt, maar lang hield de cast dat idee af. Tot nu dan.

Mogelijk meer!
Anison liet tijdens The Ellen Show weten dat ze zonder problemen terug zou keren. "Luister, ik zou dit met alle plezier doen. De meiden doen het zonder problemen. En de jongens ook, dat weet ik zeker. Dus alles kan gebeuren." Daarmee is Aniston een stuk optimistischer dan ze eerder was.

De serie blijft enorm populair alhoewel deze dus al wat ouder is. Netflix heeft er zelfs 100 miljoen dollar voor over om de serie een jaar lang wereldwijd te mogen aanbieden. Friends is nog altijd een van de populairste series van dit moment.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen