search
Bekijk de eerste beelden van 'Snowpiercer'!
Series / Foto's

Bekijk de eerste beelden van 'Snowpiercer'!

Dat ziet er niet verkeerd uit.

Eindelijk zijn er dan eerste foto's van Snowpiercer. De Amerikaanse zender TBS maakt een serie gebaseerd op de graphic novel Le Transperceneige uit 1982. Het dystopische verhaal kwam al in 2013 tot ons met een goed ontvangen film en dus is het nu tijd en is er nu ruimte voor een serie.

De productie van de serie werd geteisterd door problemen. Zo was Josh Friedman oorspronkelijk aangesteld als showrunner, maar hij vertrok. Hij werd vervolgens vervangen door Graeme Manson. Maar daarna waren er ook problemen met de pilot, want regisseur Scott Derrickson weigerde terug te keren voor reshoots. Daarop leek het even dat de serie mogelijk van de rails zou lopen, maar ondertussen dendert de trein op volle snelheid voort.

Eerste beelden
In afwachting van het eerste Comic-Con panel voor de serie en de trailer die vermoedelijk vrijgegeven zal worden, is er nu een stel foto's vrijgegeven. De drie beelden tonen ons de hoofdrolspelers.



Snowpiercer speelt zich af in een wereld waarin de mensheid klimaatverandering heeft proberen aan te pakken door chemicaliën de atmosfeer in te laden. Dat gaat mis, waardoor de wereld in een ijstijd verkeert. De enige mensen die nog leven bevinden zich aan boord van een trein, die altijd rijdt. De buitenwereld is zo koud, dat je meteen doodvriest. In deze serie volgen we een opstand van de mensen achterin het sloeberige en armoedige deel van de trein.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen