'Pennyworth' laat ons de persoonlijkheid van Batman zien

'Pennyworth' laat persoonlijkheid Batman zien

Waarom is Bruce Wayne zo... verpest? Nou, dat gaan we leren!

Jim Pedd, 22 juli 2019 17:59

Epix maakt op dit moment een prequel op Batman, Pennyworth genaamd. Die vertelt het verhaal van de beroemde butler van Batman, voordat hij voor een jonge Bruce Wayne ging zorgen. Maar het verhaal brengt ons meer dan alleen het levensverhaal van Alfred.
Tijdens het Pennyworth-panel op de San Diego Comic-Con, vertelde producent Bruno Heller dat de serie niet alleen laat zien wat het verhaal van Alfred is, maar ook draait om dat van Thomas en Martha Wayne. En door hen te leren kennen, weten we meer over de Dark Knight.

Vorming Batman
“Thomas vertegenwoordigt de echte detective in Batman. En Martha vormt de angstloze ‘fuck it, we gaan het doen’ kant van hem,” aldus Heller. “De reden waarom Batman zo verpest is, is omdat zijn ouders echt tegenovergestelden zijn.” Maar de serie toont ons geen Bruce Wayne.

Pennyworth speelt zich namelijk af in het Londen van de jaren zestig. We zien een jonge Alfred Pennyworth (Jack Bannon) die net klaar is met zijn dienstplicht en een beveiligingsbedrijf opricht. Daarbij ontmoet hij Thomas Wayne (Ben Aldrigde) die zijn hulp nodig heeft. De twee krijgen een band die zo sterk is dat Alfred uiteindelijk Bruce Wayne op zal voeden.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Pennyworth, Epix, Bruno Heller, Jack Bannon, Ben Aldridge

Populair nieuws