search
Julia Roberts vervangen in nieuw seizoen 'Homecoming'
Series / Nieuws

Julia Roberts vervangen in nieuw seizoen 'Homecoming'

Actrice en zangeres Janelle Monáe (Hidden Figures) neemt de hoofdrol van Julia Roberts over in de spannende serie \'Homecoming\'.

Actrice en zangeres Janelle Monáe (Hidden Figures) neemt de hoofdrol van Julia Roberts over in de spannende serie Homecoming. Julia Roberts blijft wel betrokken als producer voor het tweede seizoen.

Dat er een nieuwe hoofdrolspeler moest komen, was al bekend. Er waren twee seizoenen aangekondigd van de serie, en Roberts heeft getekend voor één. Roberts zal de serie produceren samen met huidige producent Sam Esmail (Mr. Robot) and podcast schrijvers Eli Horowitz and Micah Bloomberg.

Er is nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen. Monáe speelt "een hardnekkige vrouw". In de serie leren we haar kennen "wanneer ze in een kano drijft, zonder enige herinnering aan hoe ze daar is gekomen - of zelfs wie ze is."

De serie Homecoming is gebaseerd op een podcast met dezelfde naam, en wordt ook wel "Hitchcockian" genoemd, zo spannend! De opnames van het nieuwe seizoen beginnen later dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen