Eerste clip 'The Legend of Korra'

Onze helden lopen door een wildernis.

Jim Pedd, 23-06-2014 11:30


Er is een eerste clip vrijgegeven van The Legend of Korra. De Nickelodeon serie gaat binnenkort al in première, op 27 juni. Dan is er een driedubbele aflevering te zien, met de titel A Breath of Fresh Air, Rebirth of a Nation en The Earth Queen. Daarna duurt het even voordat er weer een nieuwe aflevering is, tot 11 juli.

In bovenstaande clip zien we hoe Korra, Tenzin en Jinora door een dichtgegroeid bos lopen. Als Korra dan de dichte begroeiing wegtrekt, zien we dat de wildernis dichtbij Republic City ligt. The Legend of Korra speelt zich af in een fictief universum, waar sommige mensen de vier elementen - aarde, water, vuur en lucht - kunnen beheersen. Er is slechts één persoon, de Avatar, die alle elementen kan beheersen en die verantwoordelijk is voor het behouden van balans in de wereld. Centraal staat Avatar Korra, de opvolger van Aang. Zij staat voor politieke en spirituele onrust in een snel moderniserende wereld.

Lees meer over: the legend of korra, spin off, nickelodeon, the last airbender, korra, janet varney, dee bradley baker, jeff bennett, david faustin, pj byrne, jk simmons

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie